Меню
Остання редакція: 02 червня 2019

Розпочалися курси підвищення кваліфікації працівників елеваторно-складських підприємств

27 травня в Навчально-консультаційному центрі «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» Уманського національного університету садівництва розпочали роботу курси підвищення кваліфікації працівників елеваторно-складських підприємств.

З вітальним словом до присутніх звернулася завідувач НКЦ «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» Діана Нагернюк, яка зазначила, що: «Уманський національний університет садівництва поправу є візитною карткою міста та флагманом в підготовці фахівців для аграрної сфери України. Вже 175 років університет здійснює вагомий вплив на інтелектуальний, кадровий, науково-технічний, економічний розвиток країни та Черкащини зокрема.

До навчального процесу на курсах підвищення кваліфікації залучені викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна Уманського НУС. Пріоритетним напрямом досліджень яких є розробка сучасних конкурентоспроможних технологій виробництва харчових продуктів рослинного походження та дослідження проблем раціонального зберігання сільськогосподарської продукції». 

На завершення побажала усім слухачам курсів підвищення кваліфікації успіхів, плідної роботи і нових здобутків.

Слухачами курсів стали працівники елеваторів з різних куточків України.  

У ході проведення курсів слухачі ознайомляться з сучасними технологіями, новими методами контролю та мікробіологічними процесами, які відбуваються під час обробки та зберігання зерна, набудуть теоретичних знань та удосконалять набуті раніше уміння. Програма лекційних і практичних занять відтворює найсучасніші тенденції та запити.

Після закінчення курсів слухачі отримають Свідоцтво про підвищення кваліфікації Уманського національного університету садівництва.

Навчально-консультаційний центр «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» Уманського національного університету садівництва запрошує бажаючих на курси підвищення кваліфікації за вищезазначеною тематикою. Групи формуються по мірі надходження заявок.

Діана Нагернюк